Funkciók listája

Külföldi értékesítés

Külföldi magánszemélynek vagy cégnek sem akadály számlázni. Bármilyen általad használt valutát felvihetsz, mi a napi árfolyamot is figyeljük helyetted! Esetleg angol német vagy valamilyen más nyelvű számlát szeretnél kiállítani? Nem probléma!

KATA barát

A Kulcs-Üzlet figyel helyetted, nehogy kicsússz a KATA keretből. A külső forrásokból származó bevételek is figyelembe vesszük. Ha túlléped a KATA kereted mi kiszámoljuk neked az extra adó mértékét!

korlátlan számlázás

Nálunk napi 100 Ft + ÁFA-ért cserében annyi számlát állítasz ki amennyit csak szeretnél. Míg egyes partnereink alkalmanként csak pár számlát állítanak ki, addig más partnereink havi több, mint 150 számlát küldenek ki számlázóprogramunkból! Mi nem állítunk korlátokat neked!

NAV

100% megfelelés a magyar jogszabályoknak, mi figyelünk helyetted a jogszabályi változásokra. Az összekapcsolást követően a program automatikusan elvégzi az adatszolgáltatás köteles számlák felküldését a NAV-hoz. Bizonylataidat egyszerűen exportálhatod a NAV áltál elvárt formában.

könyvelői hozzáférés

A szoftverben hozzáférési jogot adhatsz egy, de akár több könyvelőnek is. Így nem kell többé vinni/küldeni neki a számlákat, mindent letölthet, leellenőrizhet magának. A hozzáférést bármikor megvonhatod, ha könyvelőt váltottál. Lehetőséged van főkönyvi feladásra, időintervallum megadásával.

Kimutatások, riportok

Megnézheted egy adott időszakodban milyen bevételeid, illetve kiadásaid voltak, ezzel együtt nyereségeidet és kiadásait is vezeti a program. Használd az egyenlegközlőt és értesítsd partnereidet a kintlevőségeikről mindössze kettő kattintással. A riportok segítenek abban, hogy kiszűrd a top vevőidet és top termékeidet.

Cashbook integráció

A CashBook egy online pénzügyi nyilvántartás, amely egyszerűsíti és felgyorsítja a kapcsolattartást közted és a könyvelőd között, amely összeköthető a Kulcs-Üzlettel is. Így mindig pontosan tisztában lehetsz a vállalkozásod pénzügyeivel. Az RLB összes új programjába megoldott a közvetlen kommunikáció.

Kényelmi funkciók

Partnereidhez rögzítsd az alapértelmezett devizát, állítsd be egyedi fizetési módot és fizetési határidőt. Szoftverünk szorosan együttműködik a Bisnode rendszerével. Ennek segítségével amikor elkezdesz beírni egy cégnevet, a program automatikusan felajánlja azt, amelyikre te gondolsz.

Személyreszabhatóság

Álltasd be hozzád vagy a céged arculatához legjobban illő számlasablont, amit a számla nyomtatása előtt előnézetben ellenőrizheted. Tölts fel partnereid fotóját, céglogóját. Módosítsd a számlád előtagját egyedire, állítsd be mi szerepeljen a számláid fejlécében!

Projektkezelés

Hozz létre projekteket és mérd külön a munkáid eredményeit, bevételeit, jövedelmezőségeit. A funkció segítségével üzletágakra bonthatod a vállalkozásod. Rendeld projektekhez a számlákat, beszerzéseket és ajánlatokat, amelyeket aztán külön megvizsgálhatsz. A kimutatások kiderítik melyik projekt hozta a legtöbb bevételt.

SZámla kiküldése e-mailben

Ha egyből szeretnénk a programon belül elküldeni a számlát, akkor a "Küldés" gombbal egyből kiküldhető. A partner megkapja számlát külön kiemelve, hogy kitől jött, és hogy mekkora összeget kell befizetnie.

Számla PDF exportálása

Ha mi magunk szeretnénk elküldeni saját levelező rendszerből e-mailben a számlát a partnerünknek, akkor lementhetjük PDF-ként a számlát, majd csatolva elküldhetjük a partnernek.

Mobilkompatiblis

A számlázás mellett a vezetői riportok, készletmennyiséged, de még a webshop is mobilra optimalizált! Csak internet kell és bárhol használhatod, bármelyik funkciót.

Több bankszámla kezelése

Add meg valutánként bankszámlaszámod, SWIFT és IBAN kódod, így a program automatikusan a megadott adatokat jeleníti meg a számlán attól függően milyen valutában számlázól.

Adatok exportálása

Exportáld összes terméked, partnered XLSX fájlformátumba. A számláidat dátum, projekt, termék és partner szűrfeltételek alapján exportálhatod, ha szükséged van rá. Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás során bekért bizonylatok is kinyerhetőek a programból pár kattintással.

Ajánlatok kiállítása

Árajánlatot, szállítólevelet, díjbekérőt/ proformát, esetleg megrendelést szeretnék kiállítani? Mindegyik megoldható Kulcs- Üzletből! Állíts ki ajánlatokat partnereidnek, és küld el nekik e-mailben. Az ajánlatot fizetési móddal és határidőhőz kötve is kiállíthatod. Az ajánlatból egy kattintással számlát készíthetsz.

Számla nyomtatása

A számla kiállítás végén akár egy gombnyomással kinyomtathatjuk számlánkat. Ha szeretnénk akár vásárlónknak, ügyfelünknek is adhatunk a számlából egy példányt.

Számlák piszkozatként mentése

Éppen megzavartak a számla kiállításban? Mentsd el piszkozatként számláidat, amelyeket bármikor folytathatsz és bármikor újra elmentheted piszkozatként.

Folyamatos ügyfélszolgálat

Hétköznapokon 9-17 óra között e-mailben amilyen gyorsan csak lehetséges válaszolunk neked, szükség szerint pedig telefonon is örömmel a rendelkezésre állunk, ha elakadásod van!

Beszerzések, kiadások nyilvántartása

Tartsd folyamatosan figyelemmel kiadásaidat! Rögzítsd a vállalkozásodat érintő minden kiadást, legyen az egy közüzemi számla vagy épp egy alapanyag beszerzés. A beszerzéshez az eredeti számlát is csatolhatod!

Kedvezménykezelés

Kedvezményt szeretnél adni termékeidből vagy szolgáltatásodból egy adott vevőnek? Netán egy kifejezett termékedet szeretnéd akciós áron kiszámlázni? Lehetőséged van tételszinten, egyedileg partnerhez rendelten vagy az egész számlára kedvezményt adni.